VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.



http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

tiistai 12. joulukuuta 2017

ENKELEITÄ LUMESSA

Heippa kaikki😃
Sude tuolla kommenteissa jo patistelikin minua tekemään postauksia vähän useammin. Niin pitäisikin. Kiitos kaikille täällä käyneille ja kommentoineille 😊
Nyt tilanne on ikävä kyllä niin, että olen joutumassa ennenaikaiseen hautaan tämän koneen kanssa😓 Tämä on niin mahdottomasti aikaa vievää taistelua, että sitä ei voi kuvitellakaan. Kone on uusi ja siitä kaikki taistelu alkoi. Täytyy tulevaisuudessa kokeilla kännyllä.
Oletteko tehneet lumienkeleitä? Meillä lapset tekivät viime viikolla kun lumi käväisi maassa. Tänä talvena se on tosiaan vain käväissyt.
Nyt kuitenkin lunta oli senverran, että kuvasin hiljattain valmistuneet soittelevat seinäenkelit lumessa. Enkeleiden korkeus on n. 30cm ja hintaa on 32 euroa. Enkeleiden päässä on ripustusnauhat, jotka ovat nyt solmittu rusetille, mutta voi avata, ellei tykkää.
Muutama esine viime joulusta on vielä jäljellä, niitähän näkyy kun rullailee edellisiin postauksiin.
Mukavaa joulunaikaa kaikille täältä Vanhasta Saunasta😊



3 kommenttia:

  1. Kauniit enkelit!
    Lumienkelit ovat jääneet vähiin. Nyt täällä on lunta, mutta enimmäkseen on ollut mahdollisuus lähinnä kuraenkeleihin.
    Tietokoneet tuppaavät välillä elämään ihan omaa elämäänsä. Niiden kanssa saattaa mennä hermot...

    VastaaPoista
  2. Kyllä sinä olet taitava savitöissäsi sekä puutarhan hoidossa ja suunnittelussa ja vielä tällaiset blogit olet luonut.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)