VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 18. kesäkuuta 2016

TERVEHDYS VANHALTA SAUNALTA

Hei kaikki! Onhan toki Vanha Sauna olemassa vielä, toki toki...  Kevät on mennyt suurempien tilaustöiden tekemisessä ja ohessa on kyllä tullut jotain pikkukivaakin. Nyt on tekemisissä pieni tauko, mutta loppukesällä jatkan taas.
Ja sisällä Vanhassa Saunassa on vielä paljon talven aikana valmistuneita juttuja.

 Täsä kuvia puutarhan kukkatuista. On monen korkuisia ja -näköisiä :)Pikkuinen koiruli, jolla oli suuri sydän, on saanut enkelin siivet selkäänsä :´( (tilaustyö)

Mukavaa, leppoisaa kesää kaikille blogissa ja Vanhassa Saunassa vieraileville :)

13 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että saunalla suhisee entiseen tapaan.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä kukkakeppejä. Aion mennä ensi talveksi kansalaisopiston keramiikkakurssille ja sinulta saan ideoita kaikenlaisiin pieniin töihin joita voin yrittää tehdä. En minä mitään kippoja ja kappoja halua tehdä =)
  Voi miten hellyttävä tämä koirapatsas. Kävis myös hyvin rakkaan Eetu-koirani haudalle muistomerkiksi. Siinä on kaikki, enkelikoiran siivet ja suuri sydän. Aivan liikuttavan ihana teos ♥

  VastaaPoista
 3. Kivoja nuo unikot siemenkotakukkakepit. Piti heti alkaa miettiä, mistä olisi tarve ;)

  VastaaPoista
 4. Upeita töitä. Hyvää kesää sinulle ♥

  VastaaPoista
 5. Wauu, upeita kukkatukia ja enkelikoira ♥

  VastaaPoista
 6. Ovat niin kauniita kaikki. Hyvää kesää!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)