VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 19. marraskuuta 2015

KETTUILUA

 Heipä hei!
Pari päivää sitten uunista tuli muutama kettu. Joskus poltoissa tapahtuu vahinkoja, silloin syntyy sekundaa. Niin kävi nytkin. Yksi ketuista sai lohkeaman. Se jää nyt omaan pihaan. Se on tuo vasemmassa laidassa oleva, joka lipaisee suupieltään. Mitä isompi työ, sitä suurempi mahdollisuus sattua jotain. Kuumuudessa muodostuu jännitteitä ym. Isoon veistokseen myös pääsee jäämään helpommin ilmakuplaa väliin, kuin pienempään työhön. Ja pientäkään ilmakuplaa ei saa rakentaessa jäädä. Ihmeen vähän mitään sattuu, kun tietää, että miten mahdollista rikkoontuminen on. 

Keskimäinen kettu on 40cm korkea ja kuvan oikeanpuoleinen on 33cm korkea.


Tämä kettu pikkuisen poikasen kanssa on takalistosta rintaan mitattuna 28cm.

         Mielessäni on kytenyt jo jonkun aikaa arvonta. En ole vain löytänyt mitään, mitä kelpuuttaisin arvottavaksi. Olen nyt tehnyt joitain juttuja vartavasten arvontaa varten, joten ehkäpä saan arvonnan aikaan lähitulevaisuudessa ellen jo aikasemmin :) Odottamisiin. Mukavaa marrasta teille :)
Sori, olikin aika tummat kuvat, en huomannut tuossa kuvia pienentäessäni :)

18 kommenttia:

 1. Voi mahdoton, miten taitava sinä olet. Nämä ketut ovat niin näköisiä ja veitikkamaisia.

  VastaaPoista
 2. Voi suurta suloisuutta, miten ihania kettuja! Mä en kestä, kun taas tahtoisin omakseni!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania olet taas uunistasi ulos ottanut. Ihan pitää hillitä itsensä...

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Voi mahdotonta miten ihania kettuja. Nämä ovat minusta ihaninta mitä olet tehnyt. Kumpa olisi oma piha minne voisi tuommoisen laittaa. Varsinkin tuo huulia lipova kettu, se on niin ovelan ja viekkaan näköinen. Varmaan suunnittelee juuri kanavarkaisiin lähtöä =)

  VastaaPoista
 6. Ihanuuksia<3 Varsinkin juuri kieltä lipova ja tuo jossa on pikkuinen mukana<3<3<3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kettuja olet tehnyt <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)