VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

UUNITUORETTA

Tänä aamuna sain avata uunin lasituspolton jälkeen. Aina on yllätyksiä, tällä kertaa musta oli mustempaa kuin muulloin. Seuraavassa työssä mustaa ei kuitenkaan paljoa ole :)

Tämä on talo, puutalo, puun ontossa rungossa oleva talo. Siellä on seitsemän asuntoa, joissa elelee erilaisia tyyppejä. Puu kukkii sinisellä kukalla, siihen voi laittaa vaikka vettä ja odottaa lintua juomaan. Myös siihen voi laittaa kukkaruukun ja kasvin, josta tulee lisää lehdistöä puulle ;)


Alareunassa on kolo johtoa varten. Talon voi hämärällä valaista ledeillä. Kokonaiskorkeus on 36cm.

Tällainen tällä kertaa, ehkäpä laitan muutakin lähipäivinä :) Iloista viikkoa kaikille!


15 kommenttia:

 1. Voi miten kerrassaan ihana ♥ Tuo ei varmaan kauaa ehdi sinulla vanhentua kun joku sen jo nappaa omakseen.

  VastaaPoista
 2. Oi ihana talo! <3 Sinä kyllä keksit ja osaat tehdä niin kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
 3. Maino talo. Näitä katsellessa tulee sellainen olo, että vielä jossain vaiheessa täytyy tehdä retki keramiikkapajallesi.

  VastaaPoista
 4. Voi kun ihana! Ja hauska kun asukkaat kurkkivat ikkunoista, sellainen hyvän tuulen talo :)

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka ihana puutalo, hauskat asukkaat ja monikäyttöinenkin vielä :)

  VastaaPoista
 6. Ihana, puutarhaan tosi kiva. Minullakin on tulossa peikko tai maahismökki, meni juuri tiistaina raakapolttoon. Minun mökkini on paljon pienempi, eikä siellä ole asukkaita vielä ainakaan. Harmi kun opiston tunnit loppuu kohta, nyt olisi ollut innostus päällä.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva talo asukkaineen kaikkineen. Ooh, iski kova himotus saada tästä jokin versio minipuutarhaan joka ajatuksissani.

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kiva kuulla mielipiteitänne. Pirkko vink, monenlaisia miniversioita voi tehdä askartelukaupoissa myytävästä askartelusavesta, minkä voi "polttaa" tavallisesa uunisa :)

  VastaaPoista
 9. UPEA TODELLA.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 10. Tämä keramiikkablogisikin on ihana. Voi kun joskus pääsisin käymään vanha saunassa, vielä ihanampi olisi hankkia jokin ihanuus puutarhaamme.
  Pelkään vain (tiedän), että lapset eivät malta olla hipelöimättä ja testailematta puutarhakoristeita, joten voisi olla riskaabeli ostos :) Silti, tuommoinen talokin olisi niin kiva :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)