VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 18. tammikuuta 2014

ENSIMMÄINEN POSTAUS

Mistähän tämän alkaisin? Ei ole oikein etukäteissuunnitelmaa ;) Mutta ajatuksena olisi, että laittaisin tänne aina joitain uunituoreita tuotoksiani esille ja kertoisin niistä jotain. Siispä, ei muuta kuin homma käyntiin, mitä sitä sen enempää vitkuttelemaan.
Viime viikolla uunista tuli mm. tämä heldelmävati. Koko n. 42x28. Tehty hyvin karkeasamottisesta kivitavarasavesta. Pintakäsittelynä oksideja ja lasitteita. Vadin pohjassa pienet silikoninappulat estämässä pöydän pinnan naarmuuntumista. Näiden nappuloiden takia en suosittele konepesua.

Toisena sitten voin esitellä tämän vaasin vai mikä törppö se sitten liekään. Mitä olisi laitta soppa tarjolle tai vaikka perunat tällaisessa ruukuntapaisessa. eipähän ole monessa pöydässä. Sisältä lasitettu silkkimäisen tuntuisella valkosella lasitteella.Ulkopuolella käytetty pigmenttejä. soveltuu täysin vaikkapa ruoka käyttöön....Uunivuoka...heh :) Kestänyt 1220° polton, joten kestää kyllä kaiken muunkin kuumuuden, niin ja kylmyyden... Ja ulkopinta on saanut kuosiinsa suovillaniittyä ;) Sitä on ollut aika paljon vuosien saatossa kulhojen ja maljakoiden pinnoissa.


Kevät on tulossa!

Kanat lisääntyvät keväisin....niin ja tietenkin kaikilla on munia, vaikka ei kuvissa näy.

Kanaporukat,yksittäin tai yhdessä. Korkeus 15-20cm, valkoisia ja ruskehtavan keltaisia. Tehty korkeanpolton kivitavarasavesta.


Helmikanat, n. 10cm

13 kommenttia:

 1. Hienoa ja kaunista! Pitää käydä katsastamassa täällä usein ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi, tosi kauniita töitä. Nuo kanat on niiiin ihania ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat, hilpeät kanat.....ja kaikki muukin, todella taidokasta!
  Hurmaava tuo kissa-saippualausta♥
  Täytyykin heti laittaa tämä blogisi omaan sivupalkkiini!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle blogille :). Ja ilokseni huomasin, että sun pajahan on itseasiassa lähes tässä kulmilla :). Joten voipi olla, että joku päivä nähdään ihan livenä.

  VastaaPoista
 5. Onnea, onnea uuteen blogiin ja menestystä pajan pitoon!!!
  Ihania ovat, olen nähnyt niitä ominkin silmin!!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun laitat näitä ihanuuksia tänne katsottavaksi. Saatanpa poiketakin keväämmällä kun tarkenee paremmin lähteä ajelemaan ja kun on asiaa Hämeen kaupunkiin.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania tuotteita sinulla. Toivottavasti ensi kesänä on mahdolisuus ajella sinnepäin ja käydä tutustumassa saunaasi.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut ja menestystä!
  Aivan ihania kanasia.

  VastaaPoista
 9. Osaava olet käsistäsi. Heti kiinnostuin korkean polton keramiikasta tietämään, kestääkö ulkona aina -40 asteen pakkasessa? Nuo ketut sivupalkissa sykähdyttivät etitoten minua.
  Lopuksi - onnea uudelle blogille.

  VastaaPoista
 10. Oih, ihana uusi blogi! Tulen takuulla, viimeistään kesällä taas käymään ja otanpa pari ystävääkin mukaani. Mua niin kutkuttaisi teettää sulla meidän kissat, ajatus heräsi jo viime visiitillä....

  VastaaPoista
 11. Ihania esineitä. Voipi olla, että joku kesäretki suuntautuu Saunalle päin.

  VastaaPoista
 12. Teet niin kauniita esineitä. Noi kanat oli ihania.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)