VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 28. tammikuuta 2016

KISSAISTA

Hei pitkästä aikaa. Joulutauko onkin venynyt melkoisen pitkäksi. Aika on mennyt ihan muuhun, juuri kun keramiikan poltoista olisi ollut lämpöhyötyäkin kovilla pakkasilla. Yhtään uunillista en silloin saanut poltettavaksi. Keramiikkauuni lämmittää samalla piharakennuksen kupeessa olevaa lasihuonetta, jossa talvehtivat monen monet kasvit. Nyt lämpöä oli pidettävä yllä muilla lämmittimillä.

Olen nyt tehnyt lisää kissa-aiheista keramiikkaa. Aikaisemin tekemäni kannu inspiroi tekemään taas lisää. Kannusta on kuva jossain edellä.

 Purkki, luonnon korkilla. Korkeus n. 30cm. Sopii vaikkapa spagetit sisään. Voi käyttää kettiöpurnukkana tai korkitta vaikka maljakkona. Tai sukkapuikoille. Käyttömahdollisuuksia monia. Tämä purkki on jo varattu.
     Purkin toisella puolella oransseja kukkia.

   Kissamalli kuvauksissa mukana ;)

     Kannu osransiraitaisella kissalla. Korkeus 17-19 cm. Yläreuna ei ole tasainen, siksi liukuma mitoissa. Kissan häntä on kahvana.
     Kannun toisella puolella on valkoisia kukkia.

  Kannu kork. 21-22 cm. Kissan häntä on kiertynyt kahvaksi.
    Kannun toinen puoli.
   Ruskea kannu, korkeus 18-20cm. Kaksi kissa vastakkain. Toinen seisova ja sen häntä on kannun kahvana. Toinen istuu.  Kannu on ruskeampi, kuin kuvassa. Tämä kannu on varattu.

     Pullea kannu, jossa yksi kissa ja kukkia. Korkeus n. 13-14cm.

   Kannut menivät täyttämään kissahullun kissahyllyä. Kissoja on niin kiva tehdä muotoon tai toiseen, joten niitä on kyllä tulossa lisääkin.  Kaikki kannut ovat lasitetut elintarvikekäyttöön sopivalla lasiteella sisäpuolelta, joten niitä voi käyttää mehukaatimina ;) Taatusti erilainen. Vapaalla kädellä veisteltyjä, joten veiston jälki kuuluu näkyä.

Mukavia talvipäiviä! Palajan pian, jotain muuta eläinkuntaa on tulossa :)
Kiitos uusille kirjautuneille blogini seuraajille :) Tervetuloa joukkoon .

7 kommenttia:

 1. Voi mahoton kuinka ihania kissakannuja ♥ tuo viimeinen pullukkakannu on söpö ♥

  VastaaPoista
 2. Komeeta kannuja niin myös kisumallikin.
  Mukavaa loppuviikkoa ☺

  VastaaPoista
 3. Oi oi, ihania kissakannuja ja purkki ♥

  VastaaPoista
 4. Ajattelin mainita oman favoriten, mutta rollatessani ylös alas sivua valkkaamassa, jäi paras valitsematta, kun ovat kaikki niin ihania!<3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttavia joka ikinen. Näistä tulee mieleen tšekkiläinen taiteilija Alfons Mucha.

  VastaaPoista
 6. Upeita kissakannuja. Itsekin muutama vuosi sitten keramiikan tekoa harrastin, mutta lopetin ajan puutteen vuoksi. Oman polttouunin hankinta olisi haaveissa, niin voisi muovailla ja poltella omaan tahtiin kotona, ehkä vielä joskus...

  VastaaPoista
 7. Suloisia kisuja, upeita keramiikkatöitä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)