VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 6. maaliskuuta 2014

IHHAHHAA

Kiitos kaikille mukaanliittyneille ja kiitos myös runsaasta osallistumisesta arvontaan... Vielä on aikaa osallistua, mutta kyllä mun tulee paha mieli, kun en voi jokaiselle palkintoa antaa, mutta katsotaan nyt mitä keksin ;)

Mikähän kumman mielle minut pisti synnyttämään hevosta. En oikein hyvin tunne hevosia, enkä heidän ilmeitään, mutta silti halusin tehdä hepan. Itse sitten irvistelin hevosmaisesti peilin edessä, jossa töitäni teen, joten siitä sain ilmettä.  Aikaisemmin olen tehnyt vain noita ystäväheppoja, joita on sivupalkissa. Sen tiesin etukäteen, että se ei saa muistuttaa näitä shakkinappulahevosia, joita saattaa jostain kaupanhyllyiltä löytyäkin. Jätin pinnan veistellyn näköiseksi, ja lopuksi patinoin hieman pintaa oksidilla. En tiedä mitä tää hepo tekee, laulaako se, vai vihelteleekö ;)


Mutta hirnahtamisiin, mukavaa iltaa!5 kommenttia:

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)