VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

perjantai 16. joulukuuta 2022

OLEMASSA ON

 Hei, minulle on tullut pari kertaa kysymys, että vieläkö Vanha Sauna on olemassa. Kyllä on. Ei vain tule enää tänne laitettua päivityksiä. Laitan kuvia keramiikastani Instagramiin #vanhasaunakeramiikka. Käytän instassa nimeä @niinkivaa. Tervetuloa Vanhaan Saunaan milloin vain 😊Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)