VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

tiistai 21. elokuuta 2018

KESÄN KUULUMISIA

Heipä hei,
Niin vain on tämäkin kesä loppumaisillaan. Kesän aikana en ole kovinkaan paljoa keramiikkaa tehnyt ja blogin päivityksetkin ovat jääneet vallan. Nyt on tulossa ihana syksy ja olen taas iskenyt käteni saveen parina päivänä. Nämä tekeleet eivät kuitenkaan ole vielä valmiina.
Syksy on keijujen ja menninkäisten aikaa, ainakin meillä niitä alkaa näkyä. Myös savesta on muotoutumassa joitakin, niitä on kiva synnytellä 😉 Keväällä syntyneitä nutukoita on vieläkin viimeistelemättä ja polttamatta. Niin vain kesä menee muussa touhussa.
Laitan kuitenkin tähän sanojen saatteeksi vielä muutaman kuvan näistä uudemmista töistä.


          Karkeata romantiikkaa. Kuten aikaisemminkin olen kertonut, tykkään tehdä rouheita,           rustiikkisia pintoja. Maljakot ovat lasitettu sisäpuolelta.


      Tervetuloa-kyltit ovat kysyttyjä, eikä niitä ikinä silloin ole, kun niitä kysytään 😄Keväällä tekemäni suuri lattiamaljakko. Sekin rustiikkista pintaa. Sisäpuoli lasitettu.


Laitan vielä pienen videonpätkän keväällä itselleni tekemistä kauriista. Niille piti tietenkin tehdä pieni lampi, jossa saaren huipulla on pikkuinen tönö. En ole vielä nähnyt sen asukasta.Tulevana sunnuntaina, 26.8. Pidämme ovet avoinna puutarhaamme. Samana päivänä myymme kasvit taimistolta Pikkuisessa Kasvikeitaassa jo muutenkin edullisista hinnoista isoin alennuksin :) Tervetuloa kaffekupposelle ja katselemaan loppukesän puutarhaa!

4 kommenttia:

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)