VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

ARVONTA SUORITETTU

Heipparallaa,
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille :) Yhteensä 33 arpaa tuli ja annoin Randomin arpoa ensin kengät. Ne osuivat Tuula Haapalan arvalle. Sitten laskin erikseen enkeleiden arvat. Laskin Sudenkin enkeleiden joukkoon ;) , koska enkelit haluavia oli vähemmän. Ja arpa osuikin Suden numerolle 7.
Siis Tuula Haapala voitti kengät ja Sude enkelit. Odottelen täällä osoitetietojanne  :) Onnea voittajille ja kiitos osallistujille :)
En nyt ehtinyt mitään uutta kuvata tähän, joten laitankin nyt jouluisen kuvan :)  Palajan pikapuoliin :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

9 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Oletko maalannut tuon kuvan itse? Se on kuin vanha joulukortti, tosi kaunis.

  VastaaPoista
 2. Sä olet ihana ♥ Olin varma etten voi voittaa, koska olen voittanut sinulta aikaisemminkin. Siksi yllätys oli sitä suurempi. Enkelit pääsee tänne hyvään kotiin =)Kiitos ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea toiselle voittajalle...tuo lintukuva on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 4. Onnea ihanien palkintojen voittajille!
  Lempparilintujani olet löytänyt kuvaan:)
  T:Mustakissa

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)