VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 9. huhtikuuta 2015

KILPIKONNIA

Kilpikonnat ovat heränneet jo talvihorroksestaan ja niitä heräilee vielä lisää.


Mukavaa keväistä päivää :)

12 kommenttia:

 1. Voi hyvä ihime, jotta on komiat kilpikonnat ☺☺

  VastaaPoista
 2. Oi tuo äiti-kilpikonna vauvansa kanssa on liikuttavan ihana. Meilläkin on paljon ihan pieniä kilpikonnia kun tytär niitä Turkista on ostellut muistoksi.

  VastaaPoista
 3. Kilpikonnissa on jotain kiehtovaa ja savesta muotoiltuina ne ovat upean näköisiä. Nämä ovat oikein sympaattisia otuksia :)

  VastaaPoista
 4. Hauskoja kilppareita aseteltavaksi kasvien juurille lymyämään :-)

  VastaaPoista
 5. Kilpparit ovat niin lähellä sydäntäni! Mitähän tuollainen konnatus maksaisi?

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Nyt vasta huomasin kysymyksesi , Mustakissa, 12 € on kpl. ne ovat nyt tuolla ulkosalla Vanhassa saunassa, joten en ihan tarkkaa kokoa osaa sanoa, mutta kilpi on ehkä n. 10cm halkaisijaltaan + sitten nuo jalat ja pää ja hännäntöpö :) Ei tarvii särkyvälisää smartpostilla lähetettäessä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)