VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 7. helmikuuta 2015

SEKUNDAA JA PITSIÄ LUMELLA+ PIKKUARVONTA

Hei pitkästä aikaa!
Talvi on jo pitkällä, kohta saammekin iloita jo keväästä. Linnut ovat jo iloinneet viime päivinä. Kaikkialta kuuluu ilon ääniä.
Tein vaihteeksi karkean työskentelyn jälkeen sileämpää. Sekundaa tuli riikinkukoista, joita arvasittekin minun tekevän. Tein nyt hieman toisessa asennossa olevat ja ajattelin tehdä toisen valkoisena. Lautaset ovat pyöreät, vaikka kuvassa näyttävätkin muulta, koska kuvasin hieman vinosta, jotta valo ei kiillä. En vielä tiedä hyväksynkö nämä myytäviksi, mutta jos hyväksyn, niin sekundana lähtee, ja silloin selitän, mikä niissä on sekundaa. Ehjiä kuitenkin ovat. Saattaapa käydä niinkin, että valkoista käsitteln lisää, ja saan siitä priimankin ;) Mutta värillinen on se mikä on. Lautasia voi käyttää pöydällä hedelmille, pullille yms. tai ripustaa seinälle. Laitan niihin metallilankalenkit vielä.


Ensi viikkohan on kaikkien sydänten viikko. Viikonlopulla on ystävänpäivä. Pitsikuviot keramiikassa ovat olleet jo monia vuosia tosi suosittuja. Tämä ei siis ole ollenkaan oma ideani, olen tehnyt "pitsisiä" toivomuksesta. Näitä pitsisydämiä koristaa lemmikin kukat.

Laitanpa tästä pikku arvontaan kaksi pienempää sydäntä ystävänpäivän kunniaksi. Ne ovat tehty teepussin alusiksi, mutta toki niitä voi käyttää, minä itse keksii ;) ne ovat hieman kuppimaiset muodoltaan.
Arvontaan osallistuu yksinkertaisesti mainitsemalla, että haluaa ne sydämet. Lemmikkisydänten koko on n. 8cm

Ai niin, leikitäänkö niin, että tiistai-iltaan 10.2. klo 20 asti tulleet vastaukset huomioin ;)

15 kommenttia:

 1. Kyllä minäkin mielelläni ottaisin! Eli haluan.

  VastaaPoista
 2. No kyllä minäkin sydämiä haluan! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kaikki<3
  Mutta valkoinen riikinkukko olisi tervetullut meille, jos arpa on voittoisa!

  VastaaPoista
 4. Sydämiä ei voi olla koskaan liikaa, joten haluan :)

  VastaaPoista
 5. Mikä noissa riikinkukoissa nyt sitten sekundaa on, ei varmaan mikään, hyvältä näyttävät. Kyllä minäkin sydämen haluan.

  VastaaPoista
 6. Kauniita. Ilman muuta haluan sydämiä.

  VastaaPoista
 7. Tokihan minä tahtoisin tuollaiset kauniit sydämet :)

  VastaaPoista
 8. Haluun! Kauniita ovat kuin myös riikinkukot!

  VastaaPoista
 9. Haluan, haluan sydämet! Riikinkukkovadit ovat kauniit!

  VastaaPoista
 10. Kauniita nuo riikinkukot ja kyllä minäkin sydämiä toivon.

  VastaaPoista
 11. Ihanat riikinkukot. Iastuin tuohon vihertävään. Taidan olla ikuinen värien ystävä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)