VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 18. lokakuuta 2014

VIELÄ LUMME

Heh, arvuutteluleikissä kaikki arvasivat heti oikein. Kiitos arvaajille :) Kantapäiden raastimiahan nuo ovat. Yhtä oikeassa oli myös Susanna, joka arvasi sen olevan juuresraastin. Siinä hommassa en ole sitä käyttänyt, mutta varamasti toimii hyvin. Noissa on pieniä ulokkeita, kuten kissan korvat, jotka menevät kolosiin.
Jalkaraspina olen testannut ja siinä toimii todella hyvin. Ja tuonhan voi halutessaan laittaa kiusakiville desinfioitumaan, mutta naruhan on silloin poistettava.
Laitanpa tähän kuvaksi vielä yhden lummevadin. Lumpeenkukka lehdellä. Kukka on lehdessä kiinni. Lehden halkaisija on n. 30cm.

Oikein ihanaa viikonvaihdetta jokaikiselle :)


7 kommenttia:

 1. Söpö lumme.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi vietävä, heti tapahtuu jotain jännittävää, kun ei ehdi postauksia lukemaan. Olipa kekseliäitä nuo edellisen postauksen raspit. Käyttöesineet voivat olla myös kivoja ja kauniita. Se tuli taas nähdyksi. Ja nuo lumpeet ovat myös hienoja.

  VastaaPoista
 3. Olipa kaunis vati, hyvä idea;) Mukavaa marraskuuta Sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)