VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

KEIJUKAMMOISILTA PÄÄSY KIELLETTY

Tiedän, että puutarhakeijukammoa on paljon liikkeellä. Silti tulee aina joitakin tehtyä. Tällä kertaa hieman rujoja. Eivät ole tehty kovin karkeasta savesta mutta veistelty karkealla tyylillä. Näitä on nyt tulossa vielä jonkin verran, kaikki eri asennoissa ja erilaisia. Vain tuolla pojalla on siivet selässä, tyttöhän onkin prinsessa :)


14 kommenttia:

 1. Ihania! Kyllä olet luova ja kekseliäs ja taitava ja vaikka mitä.

  VastaaPoista
 2. Tuolla pojalla on niin metka ilme, että se saisi ihan vapaasti tulla minun kukkapenkkiini asumaan ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania keijuja, asento on niin luonnollinen, tykkään paljon. Minä olen keijujen, tonttujen ja muiden satuhahmojen rakastaja ja olen oikein iloinen kun niiden tekijoita on. Minullakin on vielä tiistaina mahdollisuus tehdä jokin käsinmuotoiltu esine ja mietinkin, että miten osaisin tehdä keijun tai tontun.

  VastaaPoista
 4. Voi miten somasti prinsessan jalat ovat! Ihastuttavia! Työsi pitäisi nähdä livenä.

  VastaaPoista
 5. Kelpaisi kyllä tulla mun puutarhaan, täällä ei kammota keijujakaan;)

  VastaaPoista
 6. Tykkään Sun keijuista tosi paljon ☺ihania ☺

  VastaaPoista
 7. Tämä keiju on nyt minun puutarhassani :) Se on todella ihana ja mukavaa seuraa.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)