VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 22. helmikuuta 2014

KERAMIIKAN KESTÄVYYDESTÄ

Hei taas. jälleen oli ilo saada lukea kommentteja. Kiitos niistä, itse en kommentoi, enkä vastaa tuonne kommenttilaatikkoon. Kirjoittelen sitten tässä ;) Sude, en oikein itsekään tiedä, mitä nuo töllit ovat, mutta niihinkin on pääni sisällä inspiraatiota antaneet vanhat talot, jotka ovat vähän mielessäni muuntuneet satumaisiksi.

Tuolla aiemmin kirjoitin keramiikan pakkasen- ja ylipäänsä säänkestosta. Nyt kirjoitan kuumuuden kestävyydestä. Korkeanpolton keramiikka on kestänyt niin suuren kuumuuden kuin 1240º. Joten tavallisen kotiuunin lämpö ei ole mitään siihen verrattuna. Kaikki astiat voi laittaa uuniin tai mikroon tai vaikka saunan kiukaalle. Miten olisi kiuas aivan kukkamerenä??? Itselläni on kiukaalla ruusuja, mutta näitä ruusuja tuskin teen, koska olen nähnyt niitä toistenkin tuotannossa. Jos olisin nähnyt jo ennen näiden tekemistä, olisin jättänyt tekemättä. Tilauksesta tietenkin teen. Muunlaisia kiuaskukkia on jonkun verran, voin postailla joskus.

Meillä kiuaskivetkin ovat keramiikkaa, ei tosin itsetekemiäni vaan ihan yleistä kauppatavaraa. Niistä tulee puhdasta, pehmeää löylyä )

Nyt täytyy vielä mainita, että nuo kaupoissa myytävät "keraamiset" esineet eivät ole ollenkaan sama asia, kuin käsintehty korkeapolttoinen keramiikka. Ne tuskin kestävät.

Mutta....pysykääpä linjoilla. Viikon päästä julkistan suunnittelemani arvonnan ;)


Mukavaa viikonvaihdetta ja lauantaista saunailtaa :)

5 kommenttia:

 1. Todella kauniit ruusut! Mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit ruusut.Mukavaa viikonloppua.♥

  VastaaPoista
 3. Kauniin mallisia ruusuja ♥ Meillä on yhteissauna 15 pesueen kanssa, joten sinne on turha viedä mitään kiukaalle varastettavaksi =)
  Pysynkin tarkkana, ettei arvonta pääse lipsahtamaan sivu suun =D

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat sekä kiuaskivet että ruusut!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)