VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.



http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 27. helmikuuta 2014

KASVOJA JA KAMPAUKSIA

No niin, aikaa vierähti taas jokunen päivä. Elämä on...
Tervetuloa uusille kirjautuneille ja kiitos kommenteista :)

Tällä kertaa esittelenkin kampauksia. Mitäs pidätte hänen Haworthia-lookistaan?


Hänellä Aaloe, jota hän on kasvattamassa tuuheaksi
 Hänellä taas tällainen silmille riippuva. Hän on hieman rujokasvoinen ja ujo ja tykkää näinollen kurkistella vain hiustensa alta.
 Mikähän tälle kikkurapäälle sopisi lisäksi? Rönsylilja tai ehkä juoru, vai mikä olisi paras??? Sen saa päättää hän,, joka tämän itselleen haluaa. Tulee Vanhan Saunan myyntiin. Sisäpinta on lasitettu, ulkopintaa patinoitu oksidilla. Korkeus sisäpuolelta n. 21cm ja halkaisija yläreunasta sisäpuolelta n. 17cm. Korkeapolttoista, kestävää kivitavarasavea. Pohjassa reikä. Mukaan tulee valkoinen aluslautanen, joka on ikäänkuin kaulus. En ikävä kyllä vielä saa sitä kuvaan. Hintaa tulee 62€.



Viihtyisää tätä päivää kaikille "poikkeaville" ;)

8 kommenttia:

 1. WAU... Tulis nyt se kevät aurinkoineen, jotta saataisiin serkun kanssa mukava retkipäivä aikaiseksi! Odotan innolla päästä livenä katselemaan... ja ehkä myös shoppailemaan :))

  VastaaPoista
 2. Todella upeita töitä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja ♥ Näitten päitten poliittinen kanta on aika selvä, näistä päistä versoo vain vihreitä ajatuksia. ♥

  VastaaPoista
 4. Minä ihan varta vasten tulin kommentoimaan, että nämä ovat hauskoja, mutta presiis samanlaisia kommentteja täällä jo onkin :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)