VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 1. helmikuuta 2014

KIPPOSIA TAAS

Tänään tällaisia kippoja. Lintuja...taidetta  ;)  Miten olisi täytettynä pähkinöillä...tai kuivatuilla marjoilla, tulisi napsaistua ohi kulkiessa hyppysellinen suuhun??? Tai voisihan siinä kasvattaa herneen versoja. Niin ja keväällä voi käyttää valkovuokkovaasina, -oikein paljon valkovuokkoja linnun selässä.  Kaikki sopii näille linnuille :)
Rentoa viikonvaihdetta teille :)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja sinulla täällä!

  VastaaPoista
 2. Sinulla on hienoja töitä. Sivupalkissasi oleva kukkaisneito on aivan yliveto. Ilmeessä on jotain hyvin puhuttelevaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuollasia neitoja on tulossa tänä keväänä ainakin kaksi, ainoita maailmassa nekin ;)

   Poista
 3. Näkee, että olet tarkkaillut lintuja, nämäkin näyttävät aivan eläviltä. Minulla tekemäsi sininen lintu pesii innokkaasti ja tuo paljon iloa joka päivä kun katselen sitä kuistilla.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)