VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

maanantai 15. joulukuuta 2014

KILI KLI KILI KIL, ARVONNAN TULOS!

Nyt julkaisen eilisiltana tehdyn arvonnan tuloksen. Tein arvonnan ihan vanhaan tapaan käsipelillä. KIrjoittelin jokaiselle niin monta arpaa, kuin kukin halusi. En kyllä osannut odottaa ollenkaan tällaista osallistumismäärää. Alunperin oli tarkoitus arpoa vain toinen, mutta pitihän mun sitten arpoa molemmat. En eritellyt arpoja eri pinoihin vaan otin arpoja niin kauan, kuin tuli toiseeenkin voittoon osuva arpa. NO lummekupin haluaja tuli heti ensimmäisellä penkasulla. Se on Ritva. Tötteröön jouduin ottamaan pari lappua, sitten tuli Beate. Siis Ritva ja Beate, osoitettanne kaipaan. Kuten kerroin lähetän nämä postiautomaatilla, niin kerrotteko myös postiautomaatin, mikä on lähinnä teitä. Siksi postiautomaatilla, että pysyisivät varmemmin ehjinä.

Suuret kiitokset kaikille osallistuneille :) Joskus toiste voi onnistaa toisiakin :) Onnellista tätä päivää :)

13 kommenttia:

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)