VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

maanantai 8. joulukuuta 2014

KEVÄT MIELESSÄ

Heippatirallaa!!

Kiitos kaikki uudet seuraajani, toivottavasti ette kyllästy, koska tässä blogissani saattaa joskus olla pitempikin hiljaiselo. Tervetuloa teille!  Kiitos myös kaikille arvontaan osallistuneille, vielä on aikaa tämä viikko :)

Joulujutut ovat tältä erää tehty, en kovin paljoa tee jouluista keramiikkaa, koska se ei näytä kovinkaan hyvin menevän kaupaksi. Ja sehän on ihan ymmärrettävää, joulukamaa on kaupat pullollaan halpaan hintaan, eikä monikaan halua yhtään lisää ;)

Minulla onkin jo kevät mielessäni tässä asiassa. Heh, monta persoonaa, yksi elää joulua, toinen kevättä, kolmas työelämää, neljäs mummiutta ja viides ties mitä jne....;)

Nyt olen kuitenkin aloittanut eläinten veistelyn. Kauriit ovat jonkin aikaa muhineet mielessäni ja ensimmäinen onkin viimeistelyä vaille valmiiksi muotoiltu ja veistelty. Monia asentoja näen jo silmissäni, elikä aika monta täytyy tehdä. Myös nämä kauriit tulevat pärjäämään ulkona ympäri vuoden.... mutta palaanpa ajan tasalle ja toivottelen mukavaa joulunodotteluviikkoa :)

6 kommenttia:

  1. Kaunis siro peura ♥ Tänä jouluna näyttääkin olevan SE-juttu porot ja peurat. Sinä oletkin hyvin ajan virrassa mukana, tästä tulee varmaan suosikki juttu. Muutama pikku peura olisikin kaunis asetelma ihan mihin vuodenaikaan tahansa ♥

    VastaaPoista
  2. Suloinen kauris sopii mihin sesonkiin tahansa. Erittäin kiva olisikin tehdä asetelmia ulos jos olisi säänkestävää peurakarjaa.

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno kauris. Tuollaisen ottaisiin puutarhaani milloin vain.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)