VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 30. tammikuuta 2014

TÖNÖJÄ JA TÖLLEJÄ

Apuva, hirveä kiire taas. Täytyy kevääseen mennessä ehtiä rakentaa ainakin miljoona tölliä. HE tulevat taas keväällä ja HEitä on paljon. Tarvitaan hirveästi monen kokoisia ja monen tasoisia huviloita ja töllejä HEille. Mutta keväällä HEille on mukava toivottaa tervetuloa, kun kaikki miljoona tölliä on valmiina ;)6 kommenttia:

 1. Oi apua, kuinka ihania, aivan ihania ♥♥ Tuomosen mie haluan ♥

  VastaaPoista
 2. No nyt on upeita huviloita ja tönöjä!!! :D

  VastaaPoista
 3. Juuuuu, näitä tulee kevään aikana paljon ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania pieniä tupasia, ketähän HE onnelliset ovatkaan :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)