VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 18. joulukuuta 2014

ERI TYYLEISTÄNI

Heippatirallallallaa
Kerron hieman eri tyyleistäni. Milloin tekee mieli tehdä minkäkinlaista. Joskus haluan tehdä todella karkeaa, rumaa ;) , rustiikkista, milteipä rikkoontuneen näköistä. Joskus taas on kiva tehdä sileästä savesta hyvin paljon yksityiskohtia, pieniä piperryksiä, joiden tekeminen sekä rakennusvaiheessa, että loppukäsittelyssä vie suunnattomasti aikaa. Mutta se aika on kivaa :)
Joskus tykkään tehdä vastakohtia samaan työhön. Mattaa ja kiiltävää, sileää ja karkeaa.
Yhden uunillisen pintakäsittely raakapolton jälkeen kestää 15-25 tuntia, joten itse rakennusvaihe ei ole se kaikkein aikaavievin puuha, vaikka helposti niin saattaisi ajatella. Näin ei ole teollisesti aikaansaadulla keramiikalla. Siinä kaikki käy nopeasti koneiden avustuksella, ja silti näitäkin saatetaan sanoa käsityöksi.
Tässä muutama esimerkki ensiksi mainitusta. Hyvin karkeasta savesta rustiikkiseksi käsiteltyjä esineitä. Hieman vastakohtaisuuttakin. Karkealla matalla kiiltäviä ruusuja ;)

Lautanen, seinälle tai pöydälle. Sopii myös ulkoseinään ;) Maljakot, korkeampi on 20cm.
Tuo pienempi maljakko on pyöreäpohjainen. Pyöreäpohjaiset maljakot ovat erittyisen kivoja. Kukat asettuvat kauniisti, kun maljakko killuu hieman vinossa. Vesi painaa maljakossa niin, ettei tarvitse pelätä sen kaatuvan. Pysyy paremmin pystyssä kuin tasapohjainen, uskotko tuota?Joulu lähestyy hurjaa vauhtia. Toivotan stressitöntä ja leppoisaa joulunalusaikaa :)5 kommenttia:

  1. Voi, miten minulta on mennyt näin ihana blogi vallan ohi :) Ritvan elämää blogin kautta löysin tänne ja hyvä niin koska täällä on aivan ihania keramiikkatöitä ♥

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)