VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

RAPPIOTALOT

Heippa taas pitkästä aikaa. Kevät menee niin paljon ulkona touhutessa, ettei kovin paljoa keramiikkaa ehdi. Nyt, kun oli viileätä ja sateista sain taas yhden kukkuraisen uunillisen poltettua.

Sude kyseli tuolla astioista, että kestävätkö ne uunin. Aikaisemmin olen tehnyt postauksen keramiikan kestävyydestä, ja kyllä vain ne kestävät tavallisen uunin lämpötilat. Kaikki astiat kestävät uunin, mikron ja tiskikoneen. Ajatelkaa missä kuumuudessa ne on poltettu. Kaupoissa myytävistä "keramiikka"-astioista ei tiedä, ellei sitä ole erikseen sanottu. Kaupan astiat eivät välttämättä ole korkeapolttoisia tuotteita.

Laitan nyt viimeisestä uunillisesta tulleet pari rappiotaloa. Molempiin mahtuu lyhtykynttilä sisään. Katot ovat irrallaan, sitä kautta saa kynttilän laitettua. Suuremman korkeus piippuineen on n. 32cm ja pienemmän 22cm

 Talojen seinät ovat rapistuneita kiviseiniä. Ruusut kuitenkin jatkavat kukkimista...

Talossa asuneilta on jäänyt rämähtänyt tuoli....

 Kiekuraiset rautakoristeekin ovat kuluneet ...

Nämä kyllä kelpaavat vielä puutarhan pikkuasukeille mainiosti. Syysiltaisin he laittavat valot palamaan ;)

Näin tänään, laitan muista valmistuneista kuvia myöhemmin. Ihanaa kesää kaikille :)

....ja kävi niin, että pienempi talo pääsi jo uudelle pihalle ;)
8 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa alkanutta kesää ♥ täällä yritetään kovasti sovittaa aikatauluja pikkureissua varten... joten et ole unohduksiin jäänyt :)
  Todella kauniit talot, varmasti ihanat hämärissä illoissa tuikkuineen...

  VastaaPoista
 2. Ihania taloja.Ihanaa kesää:)

  VastaaPoista
 3. Oioi, niin ihania. Onko tuo pienempi mökki minun?

  VastaaPoista
 4. Rappiotalot ovat ihania näin pieninä, kuin myös suurinakin luonnonkeskellä ♥

  VastaaPoista
 5. Heippa. Oletko saanut milta s- postia?

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)