VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 15. toukokuuta 2014

SIMPPELI AMPPELI

Simppeli siksi, että yleensä teen kaikkeen paljon koristusta ja monenmoista pintaa. Tässä koristuksena ovat vain ruusut. Pinta on patinoitu oksidilla hieman rustiikkiseksi. Sisäpuoli lasitettu. Tässä ei ole pohjareikää.
Hei hei!

4 kommenttia:

  1. Tämä on ihana. Tarpeeksi simppeli, että itse kukka pääsee oikeuksiinsa.♥ Jotain tämän tapaisa olen yrittänyt kirppareilta löytää, mutta eihän niitä tietenkään siellä ole =D Ne kaupojen amppeleissa olevat muovipurkit on vaan niin kammottavia, jotain on tilalle saatava. =)

    VastaaPoista
  2. Kaunis amppeli. Tykkään myös tästä väristä. Kerran näin jossain kaupassa kivan kukkaruukun (tai olisiko ollut suojaruukku), sellaisen, jota olisin pitänyt kesäkotimme ulkoportailla, jos olisin sen ostanut. Se oli suunnilleen samanvärinen kuin tämä amppeli. Ruukku oli kokonainen kissa, jolla oli vartalo ja pää ja siinä naama, tassut ja häntä tietysti. Päältä kissan koko selkä oli avoin eli siinä oli se kukkaruukku. Minun teki mieli ostaa ruukku mutten malttanut kun se oli mielestäni kallis. Jälkeenpäin harmitti, kun en ostanut. Kun seuraavan kerran pääsin siihen kauppaan, kissaruukku oli tietysti jo myyty. Jos sinä tekisit tuollaisen savikissakukkaruukun, se olisi varmasti vielä paljon hienompi ja kauniimpi kuin tuo kaupassa näkemäni.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)