VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

VIELÄ TURKOOSIA

Heissan! Kiitän jälleen blogini lukijoita katselemisesta ja kommenteista :)
Tässä taas uusien esineiden syntymistä odotellessani laitan vielä lisää turkoosia. Niin turkoosin turkoosia ja vieläkin sitä tulee lisää jana mittaan;)
Mutta tässä nyt kolme pyöreää kippoa tai maljakkoa. Suurimman halkaisija n. 12-13 cm. Laitoin niihin nyt kuvan ajaksi tällaisia, mutta miltä mahtaisivat näyttää keväisessä kahvipöydässä täynnä valkovuokkoja. Aika kiva varmaan ;)


Kipot on tehty hyvin karkeasta valkoisesta savesta ja pinnan rosoa korostettu ja jätetty näkyviin ulkopinnalle. sisäpuoli lasitettu valkoisella.

Viihtyisää viikkoa!

6 kommenttia:

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)