VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

maanantai 17. maaliskuuta 2014

ARVONTA SUORITETTU

Hei kaikki!
Arvonta päättyi viime yönä, ja nyt olen suorittanut arvonnan Random. org arvontakoneella.

Suuret kiitokset osallistumisesta, linkityksistä ja kaikesta :) Arvonnan suosio oli ennalta arvaamaton!!!! Kuvittelin etukäteen, että ehkä kymmenen osallistuu. Mutta 120 arpaa sain kirjoittaa :D Ja vaikka mulla onkin hirveän hyvä mieli niin silti mulla on melkein paha mieli. Mun tekisi mieleni lähettää jotain kaikille osallistujille ;) Mutta tasoitin vähän tätä mieltäni siten, että jaan vähän useamman palkinnon. Palkinto tulee sitten kolmelle ensimmäiselle arvontakoneen näyttämälle numerolle ;) Pari osallistujaa oli sanonut osallistuvansa kolmella, korjasin heille neljä, koska lupasin linkityksestä kaksi lisäarpaa.


Kolme ensimmäistä numeroa olivat 44,79 ja 42 ja voittajat olivat Suvikummun MarjaHanne ja Outi Salminen. Hanne ja Suvikummun Marja, laitatteko osoitteenne, Outin tavoitankin muuta kautta.  Onnea voittajille!

kevään mittaan tulee kyllä lisää arvontoja ;)

... nyt työskentely jatkuu....

Oikein pirteätä alkanutta viikkoa :)

8 kommenttia:

 1. Oi, ohi meni. Mutta onnittelut voittajille<3

  VastaaPoista
 2. Oih, ihanaa! Kiitos! Laitan sinulle s-postia :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille, me muut odotellaan kärsivällisesti seuraavaa arvontaa =D
  Onkos nuo ruukut noin isoja, ihanan suuria. Luulin että ovat ihan pienille kukille vaan =)

  VastaaPoista
 4. Oi kun ihanaa.. En olekaan voittanut pitkään aikaan! Laitan sinulle sähköpostia huomenna. Tulin just töistä ja lähden aamusta 5::ltä takas, mutta kun kotiudun niin sitten.

  VastaaPoista
 5. Yritin laittaa sähköpostia, mutta hotmail ei huoli tuota osoitettasi. Soitan sinulle tuohon numeroon :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)