VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

maanantai 17. helmikuuta 2014

UUNISTA ULOS

Tänään tuli uunituoreita pöllöjä. Oletteko tienneet, että miehetkin tykkää pöllöistä??? Jos ei keksi miehelle mitään lahjaa, niin pöllö on oiva. Minunkin mies tykkää pöllöistä, etenkin huuhkajista (enkä tarkoita tällä itseäni) Tässä muutama iso ja pieni pöllö kokoontuneena tuumaamaan keväisiä ohjelmistojaan.Tuli myös toinen pari dinoja, eivät ole niin ivallisen näköisiä oikeasti, kuin tässä kuvassa. Miten liekin sattuneet tuollaiselle tuulelle.

Oikein rattoisaa päivän jatkoa teille!

9 kommenttia:

 1. Hei Sinä ihana ....
  Wautsi Sulla on täälä aivan huikeita keramiikka töitä ♥

  VastaaPoista
 2. Voi, että kun olisin yhtä taitava. Dinot ovat niin herkullisia ötököitä asettaa vaikka puutarhaan.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania keramiikka töitä,upeita:)

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia... toinen pöllö vasemmalta, häneen ihastuin het ensi silmäyksellä ♥ hän kattelee niin ujosti alas päin :))

  VastaaPoista
 5. Nämä onkin tosi hienoja ♥ Kun olisikin kasvihuone tai jotain sellaista ja sinne voisi laitella noita pöllöjä ja dinoja elelemään.

  VastaaPoista
 6. Kylläpä sieltä uunista tuleekin veikeitä olentoja, pöllöillä on selvästi jotain mietinnässä kevättä varten :)

  VastaaPoista
 7. Olet kyllä todella luova ja idearikas!!

  VastaaPoista
 8. Ihanan ilmeikkäitä dinoja ja tosi söpöjä pöllöjä :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)