VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 3. lokakuuta 2015

HU-HU-HU- HURRRJAN TURKOOSIA

Kokeilussa minulle uudehko matta turkoosi lasite. Pikkujuttuihin vain olen aikaisemmin kokeillut. Nyt tein tällaisen sienitalon katot tällä turkoosilla. Talon sisään mahtuu tuikku.
     Myös tällä hurjan turkoosilla lasitin tämän vadin.....
   .....se sopii vaikka lintukylpyläksi, kun laittaa vettä
  Omille kaktuksille tein pari karua turkoosia ruukuntapaista. Mielestäni kaktuksille ja mehikasveille sopii vähän ronskimpi muoto ja pinta. ei liian sliipattu.

 Tällainen lehtivati sopii myös linnuille kylpypaikaksi. en tosin tiedä tulisivatko ;) Lehden pituus 45 cm ja leveys 21cm
     Voi siinä tuikkujakin polttaa. Nyt jäi kyllä pimeä kuva ottamatta ;)

     Leppoisaa lauantaita kaikille!

3 kommenttia:

  1. Oi, kuinka kauniita kesäisen turkooseja ihanuuksia!Sieluni silmin nään jonkun värikkään pikkulinnun nautiskelemassa kesäkuumalla kylvystä tuossa isommassa laakeassa vadissa!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania! Turkoosi on kyllä kaunis väri ja sopii kesällä hyvin vihreiden kasvien kaveriksi.

    VastaaPoista
  3. Todella kauniita. Rakastan turkoosia yli kaiken.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)