VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

RUSTIIKKIA TAAS

Laitanpa tällä kertaa vähän tummempaa rustiikkia. Tuolla aikaisemmin jo olen laittanut pari työtä, jossa on paratiisilintuja. Myös tässä maljakossa on. Tämän korkeus on n. 20cm.
... ja tässä toiselta puolelta. Kolme paratiisilintua seurustelemassa :)
Tämä suuri maljakko on jo aikaisempaa tekoa. Elävä pinta,jossa vielä yläreunassa lähes mustat ruusut. Korkeus 30cm.
 Tämän tein kukkaruukuksi ihan itselleni. Siihen saa istahtaa kiinanruusu. Ruukku on melko suuri.

Sellaisia tänään, viihtyisää iltaa :)4 kommenttia:

  1. Sinun työsi ovat aina niin ihania <3 Minä aloitin nyt syksyllä keramiikkakurssin, olen tykännyt kyllä kovasti. Savitöissä on minulla paljon kuitenkin opeteltavaa, aina ei kaikki menekään aivan kuten oli suunnitellut, mikä on kyllä oikeastaan aika hauskaakin:D Laittelen blogiini kuvia sitten kun työni ovat valmiita, ne pitäisi vielä polttaa ja lasittaa. Minulla ei ole hajuakaan kuinka keramiikkaa lasitetaan :D Täältä sinun blogistasi saa aina innostusta lisää :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)