VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 1. marraskuuta 2014

HYVÄÄ HALLOWEEN ILTAA

Kauppojen hyllyt ovat tähän aikaan täynnänsä toinen toistaan kauniimpia lyhtyjä. Luulisi niistä sopivia löytyvän. Ei vain ole eteeni sattunut sitä, josta heti sanoisin, että tuossa se on. Tarvitsisin kaksi suurehkoa lyhtyä, vähän kulunutta ja repsahtanutta lookkia mieluummin. Mutta ovat olleet liian siistejä kaikki kauppojen lyhdyt. Vaikka toisaalta, kylllähän ne äkkiä repsahtaneen näköisiksi saisi :)

Tein nyt tilaa paikkaamaan kaksi lyhtyä. Rosopintaisia, karkeasta savesta. Liljankukka on mallin nimi. Patinoin oksidilla pintaa rustiikkiseksi, mutta oksidi paloi vähän liikaa pois poltossa. Tarkoitin tummemmiksi. Mutta valmis työ ei ole IKINÄ sen näköinen, miksi sen on tehdessään ajatellut. Korkeutta on reilu 30cm.Iloista Halloweenia teille kaikille!

4 kommenttia:

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)