VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

perjantai 7. marraskuuta 2014

TÖTTERÖITÄ

Heipä hei taas! Vuosi sitten tein pellavista ja muista kankaista resuromanttisia tötteröitä. Nyt tein niitä keramiikasta. Pikkuisia ja isoja. Pikkuiset ovat koristeita sinällään, isoon mahtuu sisään namuja tai muuta ;) Pikkuiset ovat korkeudeltaan n. 10cm ja kokoja on siitä ylöspäin reiluun 20 senttiin.

Tiesittekös tätä?  METSÄNKYLÄN NAVETALLA JA LEIVINTUVALLA on joulumarkkinat 30.11. Niistä on paisunut malkoisen suuri tapahtuma. Vanha Sauna ei ole siellä, mutta siellä on varmasti muita keramiikan tekijöitä. Paikasta on vain pikkuruinen matka Vanhalle Saunalle, joten jos tulet markkinoille ja sinulle jää aikaa niin tervetuloa katsomaan tännekin :) (tämä oli ihan ilmainen mainostus markkinoista, en edes kysynyt lupaa, mutta en kai kovin suurta rikosta tehnyt :) ) Ota varmuuden vuoksi puhelinnumeroni mukaasi, niin voit kysyä tarkemman osoitteen :)

Viihtyisää loppuviikkoa!

4 kommenttia:

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)