VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

LISÄÄ RAPSUTTIMIA

Hei taas. Lupasin(kohan) laittaa lisää kuvia jalkaraspeista. Laitan kumminkin. Kissuja tuli lisää ja sitten ukkelin pää. se voisi olla vaikka tuon oman ukkokehvelin partainen naama. Jätänkin sen itselleni. Näin se voisi toimia myös parisuhdeterapeuttina. Jos joskus kiukuttaa, voisi mennä jyystämäään ukon nassulla jalkapohjiaan niin peijoonisti :)

Keramiikan kuvaaminen on vaikeaa, vaikeinta kaikista. Lähestulkoonkaan kaikista ei voi laittaa kuvia ollenkaan. Kuvassa näkyvät liian tarkasti jokaikinen saven samottinäppylä, mitkä eivät oikeasti aina näy, paitsi karkeatekoisissa töissä.
Tässä oli yksi vaikea kuvattava. Viime vuonna tein soittelevia lapsienkeleitä, nyt he ovat muuttuneet neidoiksi. Todella vähän olen tehnyt enkeleitä, vuosi sitten ensimmäiset. Teen niitä oikeistaan vain toivomuksesta. Tämä huilisti on 25cm korkea. Pitsihameensa ei ole niin ruskea kuin kuvassa.Hei vaan seuraavaan kertaan, voikaa hyvin ;)

7 kommenttia:

 1. Vasemman puolimmainen myös mulle :) Ja kyllä, lupasit kuvia laittaa ja mää täällä jo odottelinkin.

  VastaaPoista
 2. Voi noita kisuleita kun ne on söpöläisiä. Pienen kokoisena ne olisivat aivan ihania kaulakoruja ♥ Kaunis on tämä huilistikin.

  VastaaPoista
 3. Kivoja ja ilmeikkäitä kissoja. Kelpaisivat vaikka koristeeksi. Myös huilisti on hieno.

  VastaaPoista
 4. Tykkään taas kerran toosi paaljon!

  VastaaPoista
 5. Kauniit huilistit! Kisutkin ovat valloittavia :)

  VastaaPoista
 6. Oh my God, your pottery is beautiful.
  You are a great artist.
  Greetings from Polish.
  Lucia

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)