VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

perjantai 26. syyskuuta 2014

LUMPEENKUKKIA

Hyvät huomenet kaikille. Vanhan Saunan blogiin on kirjautunut muutama uusi lukijakin. Kiitos teille ja tervetuloa seuraamaan keramiikkatyöskentelyäni :)

Nyt syksyllä lumpeet jatkavat kukkimistaan kynttiläkippoina. Niitä on punaisina ja valkoisina, pieninä ja suurina. Pienemmät ovat n. 10cm halkaisijaltaan ja suuremmat 19-20cm. Pieniin sopii tavallinen tuikkukynttilä ja isompaan suuremmat kynttilät, vaikkapa pöytäkynttilät tai mitenkä olisi pallo, kuten kuvassa. Pienten hinta on 10€ ja isojen 18€. Sellaista tällä kertaa. Viihtyisää viikonvaihdetta!9 kommenttia:

 1. Lumpeet ovat kauniita ja herkkiä. Onnistuit hyvin saven ja valon yhdistelmällä tuomaan nuo piirteet esiin. Noista saa oman kukkivan lummelammen ympäri vuoden.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita. Lumpeenkukan muoto tuo tuikun loisteen niin hienosti esille. Yksikin on kaunis tunnelmantuoja ja isosta ryhmästä ei malta katsettaan irroittaa :)
  Tunnelmallisia pimeneviä iltoja sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Lumpeet näyttävät todella upeilta!

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kaunista. Pitäisi kyllä tehdä retki pajallesi - tai siis saunallesi.

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kauniita! Tykkään tuosta roheesta pinnasta kovasti. Ja tokihan munkin tekisi mieleni taas tulla Saunallesi poikkeen.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)