VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

perjantai 12. syyskuuta 2014

HERÄÄMINEN

Hei, Vanha Sauna täällä heräilee kesälevon jäljiltä. Saunassa on nyt melko väljää, kiitos kaikille kesän aikana täällä vierailleille. Kesä oli oikein mukava. Olen myös tyytyväinen siihen, että tilaa on tullut. Tervetuloa kaikki uudet lukijani. Uudet ja vanhat, katselkaahan toki blogin vanhojakin postauksia :)
Uusi uunillinen tavaraa, nyt hieman syksyisempää, on tulossa lähiaikoina. Kun uusi uunillinen on valmis, laitan jonkun visan tai arvonnan, jossa on palkintona jotain uutta tuotosta :) Sitä odotellessa laitan hieman viimetalvista näkyville.
Nyt vielä aurinko lämmittää ja valaisee päiviämme mukavasti. Mutta ihan pian on aika, jolloin haluamme sytytellä kynttilöitä ja tuntea elävän tulen lämmön ja tuoksun.
Syksy on myös sydämellistä aikaa. Ikkunalla taustalla Saanan sydämet-sarjan kynttilälyhtyjä. Edessä jääkimpale-tuikkuja.


Soittelevat seinäenkelit ;)

Enemmän enkeleitä, myös muutama tonttu on jäänyt viime joulusta ;)

  Erilaisia  ja eri kokoisia sydämiä kynttiläasetelmille tai mille tahansa muulle. Vaikka pullavadeiksi.


 Yleisnäkymää.

Oikein mukavia syyspäiviä kaikille tänne kurkanneille. Kurkkailkaa toistekin :) Tapaamisiin :)

4 kommenttia:

  1. Kaikkia ihania juttuja hyllyt täynnänsä ja lisää tulossa, ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Ja aivan varmasti kurkkaillaan! :D Oikein ihanaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)