VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 27. syyskuuta 2014

UNOHDETTU KYLÄ

Heippa taas....siis todellakin taas :) Mutta piti tulla katsomaan. Kiitos kaikille kommentoineille. Kiva jos lumpeista tykättiin, siilä tuossa on vain osa. Tervetuloa myös retkille. Ylhäällä blogiesittelyssäni kerron, mitä voi yhdistää retkeen, niin ei tule niin "kalliiksi" , niin...tai sitten tulee, heh.

Pirteätä viikonvaihdetta teille kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihana kylä <3 Lumpeet olivat tosi hienoja. Aloitin itse keramiikkakurssin pari viikkoa sitten. Kaikki on uutta ja outoa, mutta mielenkiintoista. Sinulla on täällä aivan ihania juttuja,tykkään paljon :)

  VastaaPoista
 2. Ihania taloja, mökkeröisiä. olet taitava, teet ihania juttuja.

  VastaaPoista
 3. Hih.. voi olla että niitä "killinkejä" kuluu, kun kaikki nähtävyydet kiertää... mutta EHDOTTOMASTI kannattaa retkellä lähteä :))
  Ihanaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana pikku kylä.♥♥♥ Tuolla asuu varmaan mukavaa porukkaa. Tuommoisen kylän minäkin haluaisin. Täytyis varmaan opetella itse tekemään, kun ei rahat riitä toisilta ostamiseen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, ei muuta kuin virkkukoukku sauhuamaan ja virkkaamaan mökkikylää, tulisikin ihania pitsimökkejä ;)

   Poista
 5. Tuollainen on todellakin hieno kylä!

  VastaaPoista
 6. Ihana kylä ja voih, sieltä löytyy hotellikin.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis pikkuinen kylä! Keitähän siellä asustaa.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)