VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

maanantai 12. tammikuuta 2015

HASSUT KUPPOSET

Joskus teen hassuja astioita, jotka ovat hyvin kaukana kaupassa myytävistä. Nämä ovat hieman muhkuraisia, eikä kupit ole ihan säännöllisiä, jotta taatusti näkyy käsityn jälki. Nämä ovat lasitettu puolikiiltävällä valkoisella lasitteella. Kupposia voi käyttää kaffille, teelle, glögille,viinille tai mille tahansa. Setissä on yksi korvaton kippo sokerille, kermavaahdolle, rusinoille tai mitä nyt sitten tarviikaan höysteeksi. Kuppiin mahtuu n. 2dl. Lautanen on 21cm halkaisijaltaan. Setissä on myös kilikello. Kupeissa on kunnon korva, johon mahtuu sormi hyvin sisään ja kupin reuna on mukava huulelle. KUppien kyljessä sinertävä sydän lautasessa ja korvattomassa kupissa kaksi. Tällä saa persoonallisen tarjoilun persoonallisille vieraille :) 4kuppia+korvaton kuppi+kilikello+lautanen. Kestää konepesun ja mikron. Valkoista sileää kivitavaraa.
10 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuppeja ja kippoja! Todella kauniita <3

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuppeja ja ihanat sydämmet:)

  VastaaPoista
 3. Huikean kaunis kokonaisuus, kupit ja sydämet. ♥♥ Tykkäääääännn ☺

  VastaaPoista
 4. Kauniita!!! Kyllä olet muuten tuottelias tekijä.

  VastaaPoista
 5. Löysin sivuillesi ystäväni Nettimartan blogista. Aivan ihanat kupit nämä, tykkään oikein paljon. Kivoja töitä paljon sinulla onkin.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)