VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 1. lokakuuta 2015

SYKSYISTÄ SATUA

Jihuu, syksy etenee vauhdilla. Joka päivä saa havaita etenemistä. Ja Vanhaan Saunaan tulee aina silloin tällöin uutta porukkaa. Nyt on tullut lisää ruojoa keijukansaa.
Tuli tällainen mandoliinia soitteleva poikakeiju. Korkeus 18cm. Hän on erittäin leppoisa kaveri :)
        
          Kärhökirjan päällä haaveileva keijutytteli.  Tämä keiju pääsikin erääseen kirjahyllyyn tuumailemaan...

      Ruusukirjan päällä istuva tomera kirjastokeiju. Korkeus 27cm.
        Olen aina ajatellut, että keijut ovat hyvin terveesti eläviä olentoja. Mutta tämä kyllä näyttää siltä, että hän on tullut nauttineeksi keijumaailman iloliemiä jo pitemmän aikaa ja melko runsaastikin. Enhän nyt kuitenkaan tiedä.

    Tämän syksyn ensimmäinen tontukkakin on tullut. Ja olen saanut tiedon, että niitä olisi tulossa enemmänkin. Hän onkin kutonut niin vauhdikkasti, että puikot ovat katkenneet. Tämäkin tonttutyttö on muuttanut jo pois Vanhasta Saunasta :)


Lopuksi kysäisen. Pitääkö sinun mielestäsi tontulla olla punaiset vaatteet? Vai käykö esim. siniset? Vai, niinkuin laulussa sanotaan: "Me vain punalakkiset ja harmaatakkiset" ;)

Iloista oloa teille!

7 kommenttia:

 1. Kauniita! Olet taitava! :) Ja tontulla pitää olla joko punaiset tai harmaat vaatteet, mutta punainen lakki aina kuitenkin. Tässähän tulee muuten ihan jo joulumieli, kun tontuista juttelee. =)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania jälleen ♥ Minun mielestä vois olla punaista ja harmaata tonttujen vaatteissa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ihan jokainen! Tykkään punaisesta, joten kyllä tontuilla saa olla punaista ja harmaata.
  Ja jos tuo kutova tonttutyttö on vielä vapaana, annan mielelläni sille kodin. Miten etenemme tontun kotiutuksessa ja maksussa?

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia keijuja ja tonttu ♡

  VastaaPoista
 5. Oi, mandoliinimies<3 Muutkin viehättää.
  Tontulla saa olla siniset,harmaat tai punaiset vaatteet.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)