VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

perjantai 31. tammikuuta 2014

VUOKKO JA MONI MUU

Kiitos kaikille mukaan littyneille lukijolle :)

Tällä kertaa Vuokko-kippoloita. Itsellä tämän tapaisia vuokkoja on kukkamaan tyhjissä kohdissa täytteenä. Kivoja, kun niihin jää vettä ;) Joku halusi näitä kesäisiin kekkereihinsä astioiksi. Jos teen astioiksi, niin mieluummin lasittaisin toisella lasitteella, tämä on niin mattaa. On kyllä astiakäyttöön sopiva lasite tämäkin .

                                                     
Mukavaa tätä päivää kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Kauniita! Kuvasta ei käy selville minkä kokoisia nuo ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isommat on n. 25-30cm ja pienemmät n. 15-20cm halkaisijaltaan Heitin arviolta ihan viivottimesta katsoen, Eivät ole nyt tässä käsillä ;)

   Poista
 2. Mieletön miten ihania kaikki työsi, mutta nämä sulattavat sydämeni.

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniita ja kestäviä kukkia!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)