VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

VIELÄ TURKOOSIA

Heissan! Kiitän jälleen blogini lukijoita katselemisesta ja kommenteista :)
Tässä taas uusien esineiden syntymistä odotellessani laitan vielä lisää turkoosia. Niin turkoosin turkoosia ja vieläkin sitä tulee lisää jana mittaan;)
Mutta tässä nyt kolme pyöreää kippoa tai maljakkoa. Suurimman halkaisija n. 12-13 cm. Laitoin niihin nyt kuvan ajaksi tällaisia, mutta miltä mahtaisivat näyttää keväisessä kahvipöydässä täynnä valkovuokkoja. Aika kiva varmaan ;)


Kipot on tehty hyvin karkeasta valkoisesta savesta ja pinnan rosoa korostettu ja jätetty näkyviin ulkopinnalle. sisäpuoli lasitettu valkoisella.

Viihtyisää viikkoa!

6 kommenttia:

  1. Ompa kauniin värinen lasite ja tosi kivat kipot.

    VastaaPoista
  2. Ihanat on! Ja loit myös mukavaa optimismia tuolla valkovuokko ajatelmalla! :)

    VastaaPoista
  3. Ihan pakko tykätä, vaikka turkoosi ei lempparini yleensä ole, mutta näihin sopii...

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)