VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

lauantai 28. marraskuuta 2015

KOP KOP

Voi minua. En ollenkaan muistanut tulla tänne Vanhaan Saunaan kertomaan, että Vanha Sauna seistä nököttää huomenna, sunnuntaina 29.11. Metsänkylän leivintuvan markkinoilla
Silloin kun markkinat olivat ensimmäistä kertaa-9-vuotta sitten, olin myös mukana. silloin tapahtuma oli vielä melko pienimuotoinen. Nyt jännittää hieman. Tavaraa mulla on melkoisen paljon isoista esineistä pikkusälään, mutta en tiedä kiinnostavatko ne ketään. Toivoisin kuitenkin, että saisin Saunaan tilaa uusia, syntyviä tuotoksia varten. The mania, you see.......

Viime tipassa sain valmiiksi myös Vintage-saappaita. Joka kodin välttämättömyyksiä nämäkin, eikö vain ;)   Pareja en hajoita.
                              Kengissä on tietenkin pitsejä ja joissakin ruusujakin ;)

Jos vain mahdollista, niin tervetuloa katselemaan ja hipelöimään.....ei ei minua, vaan esineitä :)

Tunnelmallista viikonvaihdetta kaikille :)

9 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa markkinapäivää!

  VastaaPoista
 2. Nämäpäs onkin hauskoja, viedään varmaan käsistä markkinoilla. Kuvittelin heti joulukuusen, jossa olisi pelkästään näitä valojen lisäksi, olisikin mahtavan kaunis.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja saaphaita! Oikein hyvää markkinapäivää sinulle ja aivan varmasti tuotteitasi ei ainoastaan hipelöidä vaan ostetaan.
  Tämän muorin myyntipöytä löytyy Ylitornion Karemajojen joulutapahtumasta.

  VastaaPoista
 4. Ihania saappaita. Mukavaa markkinapäivää:)

  VastaaPoista
 5. Sirpa, oli mukavaa tavata. Olipa jättimäinen tapahtuma. Lähtiessäni aamulla matkaan en laisinkaan tajunnut, miten paljon siellä on porukkaa ja miten hyytävän kylmää oli. Vieläkin on varpaat jäässä, mutta oma vika, kun lähdin liian kevyissä tamineissa.
  Kyllä ihmiset ovat taitavia ja kekseliäitä. Sen voi hyvin havaita tällaisilla joulumarkkinoilla. Sinunkin keramiikkaesineesi ovat livenä vielä hienompia kuin kuvina. Toivottavasti sait esineitä myytyä ja tilaa uusille.

  VastaaPoista
 6. Voi Between, minustakin oli kiva, kun tulit esittäytymään :) Olin aivan yllättynyt. Toivottavasti teit kivoja löytöjä ;) Olen ihan tyytyväinen, että sain esineitä jonkin verran pois. Mahtuu siten uutta :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)