VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.



http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

perjantai 10. heinäkuuta 2015

MONTA TOINTA RUUSUISELLA KULHOLLA

Heippa, kiitos, että jaksatte katsella ja laittaa kommenttejakin :)
Tänään tuleekin monitoimiastia. Toimen saa päättää, hän, ken sen omistaa. Se on valmistettu korkeapolttoisesta karkeasta kivitavarasavesta. Sen yläreunassa on reikiä, joihin on mahdollista laittaa ketjut tai muut kannakkeet ja laittaa riippumaan vaikkapa oksasta lintukylvyksi tai kesäkukalle amppeliksi tai sisälle huonekasville amppeliksi tai hedelmäkulhoksi pöydälle tai vaikkapa pähkinäkulhoksi tai sipseille tai tai.... Sisäpuoli on lasitettu valkoisella, ulkopuoli käsitelty karbonaatilla, jonka takia ei sovellu ruuanvalmistukseen, mutta kyyllähän tuossa jo monenlaisia käyttövinkkejä tulikin. Halkaisija on 23 cm. Ja tämähän on jälleen ainoa maailmassa :D

5 kommenttia:

  1. Oo miten kaunis kulho, raikasta kesän sinistä.

    VastaaPoista
  2. Taas kaunista olet tehnyt;) Tykkään.

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Juuri vasta löysin blogiisi.Aivan ihanaa keramiikkaa!!!! :) Laitatko osoitteen Vanhaan Saunaan, haluaisin tulla lomilla katsomaan itselleni jotain ihanaa!

    VastaaPoista
  4. Tuollainen kaunis, uniikki astia ei kaipaa välttämättä mitään tointakaan vaan voi olla jossakin esillä ihan vaan tuollaisena :-)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)