VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

maanantai 29. kesäkuuta 2015

AVOINTEN OVIEN SUNNUNTAINA

Eilen, sunnuntaina 28.6. oli puutarhojen portteja auki. Niin meilläkin. Vanha Sauna arpoi kävijöiden kesken pöllön. Pöllö meni Ullalle Janakkalaan :) Onnea Ulla!
Kiitos kaikille Vanhassa Saunassa käyneille ja sinne tilaa tehneille. Toivottavasti olette tyytyväisiä hankintoihinne. Tervetuloa uudelleenkin :)


5 kommenttia:

  1. Onnea Ullalle! Veikeä pöllö. Minullekin tarttui taas pieni saviveistos mukaan. Olen erittäin iloinen ja tyytyväinen hankinnastani. Olen esitellyt prinsessalle puutarhaani ja kysellyt mikä paikka häntä viehättäisi.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)