VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
En enää mielelläni lähetä postissa. Esineitä on rikkoontunut perusteellisesta suojauksesta ja särkyvänä lähettämisestä huolimatta. Posti on korvannut kyllä rikkoontumisen, mutta ehjää esineestä ei saa.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.


Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.



http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

torstai 8. toukokuuta 2014

YLLÄRIARVONTA

Heippa jälleen. Kuten esittelyssä lupaan, niin pidän silloin tällöin ylläriarvontoja tänne kirjautuneille. Oli tarkoitus arpoa silloin kun 10 000 klikkausta menee rikki, mutta en ole ehtinyt. Rikkihän se on mennyt, joten arvoin nyt. Tällä kertaa onni suosi ,KANKURITARTA, joka on itse tosi taitava käsityöläinen. Hän tulee saamaan jotain ehdottoman välttämätöntä kodin tarviketta, jonka voi itse julkaista blogissaan jos haluaa.

En tee kovin paljon astioita, jotain kuitenkin joskus. Laitanpa kuvan vuokakasasta. Ylimmäinen on uunivuoka, joka vetää 2,5 l. Alimmainen on piirakkavuoka. Keskimmäinen vähän pienempi uunivuoka kuin ylin ;)...sellaisia tänään...

näkemisiin.... mukavaa viikonloppua :)

9 kommenttia:

  1. Onnea Kankurittarelle! Kauniita vuokia. Ei tarvitse kaupasta astioita ostaa, kun itse osaa tehdä tuollaisia.

    VastaaPoista
  2. Kankuritarta onnesti ♥ Mukavia tämmöiset yllärit.
    Ihanko noissa voi oikeasti tehdä ruokaa ? Minä hölmö olen aina luullut, että tuommoiset on vain koristekäyttöön. No, aina oppii uutta. =)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, Ihanaa, mie olen saanut arpajaisvoiton! Olen aina pitänyt savi-esineistä. Kaapista löytyy monta, perinteistä tummanruskeaa kulhoa.
    Joulupuuro on aina ollut tarjolla ruskeassa savikulhossa.

    VastaaPoista
  4. Ihanat astiat, erityisesti tykkään piirakkavuoan muodosta.

    VastaaPoista
  5. Onnea Kankuritar! Piirakkavuoka näyttää sellaiselta, joka toisi piirakkaan kuin piirakkaan juhlan tuntua, ihania!

    VastaaPoista
  6. Onnea voittajalle! Nyt kyllä näyttää omat paistoastiat ankeilta :(

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)