VANHA SAUNA

Tervetuloa Vanhaan Saunaan!!! Vanha Sauna on pikkuinen paikka, oikeasti entinen sauna, jossa voi käydä katsomassa keramiikkaani.Vanha Sauna sijaitsee Hattulassa lähellä Aulankoa ja Metsänkylän navettaa. On mukava liittää poikkeamiskohteeksi täälläpäin liikkuessa.
Voit milloin tahansa laittaa tekstiviestin 040 7584414, niin soitan takaisin mahdollisimman pian. Tai laittaa s-postia sirpa.mikkolaätgmail.com
Lähetän myös postitse. Hyväksi ja edullisimmaksi on osoittautunut smartpost, jossa maksu menee koon eikä painon mukaan. Keramiikkahan on painavaa. Ei ole rikkoontunut kertaakaan. Kaikkein varmin on kuitenkin postipaketti särkyvälisällä. Ilman särkyvälisää ei kannata lähettää. Ostaja maksaa kuljetuksen.

Kaikki myymäni esineet ovat luonnollisesti verotuksen alaista tuloa.

Haluttaessa laitan enemmän ja tarkempia kuvia.


http://koukussasaveen.blogspot.fi/p/piha-ja-puutarha-kuvina-touko-elokuu.html

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

KASVOJA RUUKUISSA

Kiitos teillle ja tervetuloa uudelle lukijalleni :) Olen iloinen.

Pitkästä aikaa pääsin taas laittamaan jotakin. Kaksi kasvoruukkua tuli eilen uunista. Muuten poltossa oli mukana lisää pöllöjä ja joitakin muita eläimiä, joista kerron ehkä myöhemmin sekä muuta pikkuista puutarharekvisiittaa.

Tämä tyttönen on uusi. Kokonaiskorkeus on 29 cm. Tällaisissa ruukuissa on välipohja leuan alapuolella. Tässä istutusruukun koko on korkeus 16cm ja halkaisija sisäpinnalta 12,5 cm. Ruukun pohjassa on reikä, jonka voi tukkia halutessaan. Itutusruukun sisäpinta on lasitettu.



Tuolla edellä laitoin kuvan, jossa veistelen tätä päätä. Laitan siitä vähän eri vaiheita.
Seuraavassa kuvassa ruukku on ollut jo ensimmäisessä poltossa 920°:ssa. Sen jälkeen se on pintakäsitelty oksideilla ja lasitteilla.


  Pintakäsittelyn jälkeen ruukku on poltettu vielä 1220°:ssa. Seuraavassa kuvassa valmiina. Ja tässä hän on saanut kuvausrekvisiitaksi verililjapuun ;)

Hiukset hänellä on ponnarille kiinnitetty ruusukoristein. Tämä ruukku on kokonaisuudessaan 40cm korkea. Istutusosa on 20cm korkea ja 16cm leveä sisäpinnalta mitattuna.


Muutama pää on vielä odottelemassa uuniin menoa. Joten odotettavissa on lisää ;)

Mukavia kevätpäiviä kaikille ;)

6 kommenttia:

  1. Tämmöinen "punkkari" olisi hieno minunkin terassillani ♥

    VastaaPoista
  2. Kaunis tyttönen. Oi'oi, kun vielä kesä koittaa ja kutrit kukkivat.
    Antoisaa alkanutta arkea!

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätit kommentin, kommentit elävöittävät blogiani. Olen iloinen kaikesta palautteestakin :)